Samstag, 25. April 2015

najvažniji izazovi i ciljevi Bošnjaka do 2100 god.

1. Praviti što više Bošnjaka sa visokim genetskim potencijalom. Tako da bijela rasa ne izumre tako brzo i da Bošnjaci što brže dostignu cifru od 80% stanovništva na teritoriji BiH.

2. Osnivanje jedne jake Sigurnosne Agencije (odvojenu od bilo koje partijske struje, ne kao MOS i ne kao AID), koja će se brinuti o bošnjačkim interesima (BOS - Bošnjačka Obavještajna Služba), pošto su Bošnjaci trenutno jedini narod na svjeto koji to nema(sramota!)!

3. Preseljavanje Bošnjaka iz Srbije, Crne Gore i Kosova(i Gorane ako žele) u Bosnu zbog demografije i zbog zaštite tih manjina od asimilacije u Veliku Albaniju, koja će se nastaviti širiti do 2100 godine. Takođe i povratak Bošnjaka iz diaspore kada krenu građevinski ratovi širom Evrope.

4. Naseljavanje Dalmacije od Zadara do Herceg Novog. Zavisno od demografije Hrvata. Treba se popuniti vakuum, prije nego što to Albanci učine. To bi bila obnova teritorije, kojom je nekad vladao bosanski kralj Tvrtko Kotromanić.

5. U suradnji sa Hrvatima i Srbima, uspostavljanje zaštite protiv najezde Albanaca iz pravca Crne Gore. Jedna nova vrsta "Vojne Krajine" prema jugoistoku.

6. Razvijanje glavnog grada Sarajeva, sa ciljem da se tu nastani preko milion Bošnjaka.

7. Razvijanje sopstvene vojne industrije(obrambene svrhe), tako da nikad više ne budemo ovisni o uvozu.

8. Što veća neutralnost u slučaju nekih veliki ratova. Što da mi, kao mali narod idemo gubiti glave za nečije tuđe ciljeve, kao što smo to glupo radili u prvom i drugom svijetskom ratu.

9. Izbjegavanje bilo kojih međubošnjačkih sukoba.

10. Konstantno djelovanje protiv asimilacije u diaspori. Sačuvanje bosanskog jezika i genetskog pool-a.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen