Freitag, 30. September 2016

crni rituali Rašine vještice (Black Magic Rituals of Karadzic´s witch Stana Kojic)

Po istom receptu političko rukovodstvo Republike Srpske na čelu sa Radovanom Karadžićem imalo je svoj tim proročica.

Naime, poznata je dugogodišnja "saradnja" i patološka povezanost Radovana Karadžića i živopisne proročice Stane Kojić - Baba Stane iz okoline Bijeljine, koja je srpskom lideru tokom rata služila kao "vojni savjetnik". Prema savjetu proročice Babe Stane, širom Republike Srpske pobodeno je sto hiljada "specijalnih" krstova koji ovaj entitet štite od neprijatelja. Karadžić je proročicu iz Semberije angažovao 1995. godine da svojim natprirodnim moćima zaustavi hrvatsko-bošnjačku ofanzivu na Bosansku Krajinu. Kasnije je formirala sliku Republike Srpske koju je predočila Karadžiću tvrdeći da joj se u staroj seoskoj kući u Brodcu prikazao Isus Hrist. Objasnila je kako ga je vidjela razapetog na prostoru od Prijedora do Srebrenice, i od Đakova do Trebinja i ustvrdila da upravo tako treba iscrtati granice Republike Srpske.

Sa Baba Stanom Karadžić se prvi put sastao u vrijeme napada na Srebrenicu u ljeto 1995. nakon što se, kažu, uvjerio u tačnost njenog proročanstva vezanog za ovaj grad. Mjesec dana prije pada Srebrenice napisala je Karadžiću dan i sat kada će grad preći u srpske ruke. Noć prije nego će grad pasti došla je sa Radovanom u Srebrenicu i na obližnjem brdu izvela ritual kojem je prisustvovalo i nekoliko oficira. Te noći žrtvovano je šest ovaca. Sutradan je Mladićeva vojska zauzela Srebrenici, što je Karadžića uvjerilo u Stanine moći. Nakon toga, postala je njegovom privatnom proročicom, pratila ga je u stopu po ratištu. Zajedno s njom obavljao je obrede žrtvovanja ovaca na mjestima koja bi ona odredila. Izgovarajući molitve ubadali su krstove na mjesta na kojima su prije toga zakopane kosti koza i ovaca po tačno utvrđenom rasporedu. 

Slobodna Bosna
"Paranormalni vojni ešalon"
22.4.2010

 Baba Stana Kojic article 2003
http://www.infobiro.ba/article/285293

 Baba Stana Kojic article 2004
http://www.infobiro.ba/article/27599

bio bi zahvalan, ako bi neko mogao skenirati ova dva clanka iz Slobodne Bosne 2003/2004, posto tekstovi nisu dostupni na Internetu!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen